نظارت بر بهداشت اماکن تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی

      عنوان خدمت: نظارت بر بهداشت اماکن تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی
     
     شناسه خدمت: ( 16041018000)
     شناسنامه خدمت:
     شرح خدمت:
    بر اساس آیین نامه اجرایی قانون موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بصورت فصلی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی بازدید بهداشتی انجام می‌شودکه در صورت وجود مشکلات بهداشتی با تنظیم گزارش مراتب پیگیری قانونی می‌شود


      مسئول ارائه خدمت:
    رضا طهماسبی پور – معاونت بهداشت واحد سلامت محیط 02833690511
      مستندات و مدارک مورد نیاز برای خدمت :
    گواهی آموزش بهداشت و کارت بهداشت
     قوانین و مقررات خدمت:
    آیین نامه اجرایی قانون موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
     مدت زمان ارائه خدمت(به روز) :
    30 دقیقه
      ساعات ارائه خدمت :
    صبح تا 14.15 بعدازظهر روزهای کاری
      تعداد بار مراجعه خدمت:
    یکبار
     هزینه های مورد نیاز جهت اخذ خدمت:
    -
     فهرست استعلام از سایر دستگاه های اجرایی:
    -
     پرسش های متداول:
     برای ایجاد شرایط بهداشتی در یک امکنه چه اقدامی باید انجام داد؟
    با بازرسین بهداشت محیط مشاوره کنید
     کف و دیوار آشپزخانه رستوران چگونه باید باشد؟
    کف آشپزخانه باید از جنس سنگ یا سرامیک باشد و دیوار تا زیر سقف کاشی ، سنگ یا سرامیک باید باشد
     چه کسانی در مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی باید کارت بهداشت اخذ نمایند؟
    کلیه شاغلین قبل از شروع به کار باید کارت بهداشت اخذ نمایند.
      دسترسی به خدمت : به صورت حضوری
     
     نمودار گردش کار: دریافت نمودار
     
     درج لینک فرم ثبت شکایات درخصوص خدمت : جهت درج شکایت کلیک نمایید
     
     درج لینک فرم پیگیری از شکایات ثبت شده: جهت پیگیری شکایت کلیک نمایید
     
    شناسنامه خدمت
    بیانیه سطح توافق
    ثبت شکایت
    نظرسنجی

    6.1.9.0
    گروه دورانV6.1.9.0