• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
selectedimage
برندگان مناقصات واگذاری طبخ و توزیع غذای دانشگاه علوم پزشكی قزوین مشخص شدند

نشست کمیسیون مناقصات و مزایدات دانشگاه علوم پزشکی قزوین، روز 30 خرداد 1401 برگزار شد و پس از بررسی پاکت­های الف، ب و ج ارائه شده از سوی شرکت­کنندگان در سه مناقصه جداگانه، دو شرکت به عنوان برنده مناقصات واگذاری طبخ و توزیع سلف سرویس مرکزی دانشگاه، و واگذاری طبخ و توزیع مراکز آموزشی و درمانی شهید رجایی، ولایت، بوعلی سینا، قدس و کوثر و بیمارستان­های رحیمیان و شفا تاکستان، اعلام شدند.

در این نشست که با حضور اعضای کمیسیون، نمایندگان مناقصه­گران و مراکز و واحدهای مورد مناقصه در سالن جلسات معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد، پس از بازگشایی پاکت­ها، مستندات اسناد مناقصه، وثیقه ارجاع کار و قیمت­های پیشنهادی، مورد بررسی قرار گرفت و شرکت­های برنده، برای عقد قرارداد به واحد امور قراردادهای دانشگاه معرفی شدند.

گفتنی است، حسین میرزاعباسی، نماینده رییس دانشگاه در امور مناقصات و مزایدات، مهندس فرشید غیاثوند، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی، حسین شیخی، مدیر امور مالی، طاهر مشایخ، رئیس اداره حراست و محمود زمانی، کارشناس اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات به عنوان اعضای کمیسیون مناقصه و حاتم سروری، مدیر دانشجویی و محمود قاسمی، رئیس اداره تغذیه در این نشست حضور داشتند.