به گفته سیده محبوبه حسینی، کارشناس گسترش مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، روز یکم تیر 1401 جشنواره آش و احیای غذای سُنّتی و محلی در سالن مرکز خدمات جامع سلامت نواب شهر قزوین برگزار شد.
حسینی اظهار کرد: در راستای ترویج تغذیه سالم این جشنواره با حضور تیم رابطان و سفیران سلامت مرکز خدمات جامع سلامت نواب، مسؤول و کادر سلامت این مرکز با هدف ترویج تغذیه سالم مبتنی بر مصرف کمتر نمک و روغن و مصرف بیشتر سبزیجات و حبوبات در پخت غذا و جایگزینی غذاهای سنتی با فست فودها بر پا شد.
این کارشناس اذعان کرد در این برنامه مریم محمدی، کارشناس تغذیه ضمن قدردانی از رابطان و سفیران سلامت، نکات مرتبط با اصلاح الگوی غذایی و نحوه طبخ غذای سالم، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن را آموزش داد. در ادامه نیز دکتر زهره جنابی، مسؤول مرکز از منتخبان جشنواره قدردانی کرد.
حسینی گفت: به هشت تَن از شرکت کنندگان برتر این جشنواره هدایایی به رسم یاد بود اهدا شد. همچنین از مراجعه کنندگان مرکز با غذاهای تهیه شده، پذیرایی شد.