• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
  • کد خبر : ۵۱۵۱
برگزاری اولین جلسه كارگروه ارتقاء سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی- 1400/4/20
اولین جلسه کارگروه ارتقاء سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی در سال 1400، در تاریخ 1400/4/20، با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاون توسعه، مدیر حراست، مدیر بازرسی و پاسخگویی به شکایات، مدیر مالی، مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و مدیر منابع انسانی، رئیس هئیت رسیدگی به تخلفات کارکنان، مدیر انفورماتیک، سرپرست دفتر حقوقی، مدیر روابط عمومی و کارشناس اداره بازرسی، در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

اولین جلسه کارگروه ارتقاء سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی در سال 1400، در تاریخ 1400/4/20، با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاون توسعه، مدیر حراست، مدیر بازرسی و پاسخگویی به شکایات، مدیر مالی، مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و مدیر منابع انسانی، رئیس هئیت رسیدگی به تخلفات کارکنان، مدیر انفورماتیک، سرپرست دفتر حقوقی، مدیر روابط عمومی و کارشناس اداره بازرسی، در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

6.0.9.0
    V6.0.9.0