نظارت بر بهداشت اماکن تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی

  عنوان خدمت: نظارت بر بهداشت اماکن تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی
 
 شناسه خدمت: ( 16041018000)
 شناسنامه خدمت:
 شرح خدمت:
بر اساس آیین نامه اجرایی قانون موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بصورت فصلی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی بازدید بهداشتی انجام می‌شودکه در صورت وجود مشکلات بهداشتی با تنظیم گزارش مراتب پیگیری قانونی می‌شود


  مسئول ارائه خدمت:
رضا طهماسبی پور – معاونت بهداشت واحد سلامت محیط 02833690511
  مستندات و مدارک مورد نیاز برای خدمت :
گواهی آموزش بهداشت و کارت بهداشت
 قوانین و مقررات خدمت:
آیین نامه اجرایی قانون موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
 مدت زمان ارائه خدمت(به روز) :
30 دقیقه
  ساعات ارائه خدمت :
صبح تا 14.15 بعدازظهر روزهای کاری
  تعداد بار مراجعه خدمت:
یکبار
 هزینه های مورد نیاز جهت اخذ خدمت:
-
 فهرست استعلام از سایر دستگاه های اجرایی:
-
 پرسش های متداول:
 برای ایجاد شرایط بهداشتی در یک امکنه چه اقدامی باید انجام داد؟
با بازرسین بهداشت محیط مشاوره کنید
 کف و دیوار آشپزخانه رستوران چگونه باید باشد؟
کف آشپزخانه باید از جنس سنگ یا سرامیک باشد و دیوار تا زیر سقف کاشی ، سنگ یا سرامیک باید باشد
 چه کسانی در مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی باید کارت بهداشت اخذ نمایند؟
کلیه شاغلین قبل از شروع به کار باید کارت بهداشت اخذ نمایند.
  دسترسی به خدمت : به صورت حضوری
 
 نمودار گردش کار: دریافت نمودار
 
 درج لینک فرم ثبت شکایات درخصوص خدمت : جهت درج شکایت کلیک نمایید
 
 درج لینک فرم پیگیری از شکایات ثبت شده: جهت پیگیری شکایت کلیک نمایید
 
شناسنامه خدمت
بیانیه سطح توافق
ثبت شکایت
نظرسنجی

6.1.9.0
گروه دورانV6.1.9.0